Appar och tjänster för spådom online

Att spå sig själv online är inte bara en tillgänglig metod för personlig insikt; det är också en djupt personlig resa som kan utföras i bekvämligheten av ditt eget hem.

1. Spå dig via telefon – på svenska

Svensk spåtjänst. Genom att ringa numret 0939-100 70 80 kan du få tillgång till personlig vägledning via telefon i Sverige. Denna tjänst erbjuder spådomar och andlig rådgivning direkt från erfarna rådgivare. Samtalet kostar 29.90 kronor per minut, vilket möjliggör en direkt och bekväm väg till att utforska personliga frågor och få insikter.

Spå live

2. Spå dig via chat och video – på engelska

Oranum är en digital plattform som tillhandahåller andliga tjänster såsom tarotläsning och astrologi via live videochatt. Plattformen sammankopplar användare med rådgivare från olika delar av världen som talar engelska. Användare kan interagera direkt med rådgivare för att diskutera personliga frågeställningar eller utforska framtida möjligheter. Oranum ger tillgång till en mångfald av andliga metoder och expertiser, vilket möjliggör personlig vägledning genom modern teknik.


3. Astrologi-appar

Med tillgång till ditt födelsedatum, tid och plats, kan online-astrologiprogram skapa detaljerade personliga horoskop som belyser din karaktär, livsväg och kommande utmaningar eller möjligheter.

Appen ”The Pattern” är riktigt bra för dig som gillar astrologi. Nästan så bra att man tappar hakan ibland faktiskt (eller undrar om de bara hackat alla sina sociala konton sedan lång tid tillbaka…)

MyHumanDesign är en app som erbjuder tjänster baserade på Human Design, ett system som kombinerar element från astrologi, I Ching, Kabbalah och chakrasystemet för att skapa en unik karta över en individs design. Den syftar till att ge insikter om hur en person är konstruerad för att navigera i livet, inklusive deras styrkor, svagheter och potentiella områden för personlig tillväxt. Genom att använda ditt födelsedatum, tid och plats kan MyHumanDesign generera detaljerade personliga profiler som belyser din karaktär, livsväg och kommande utmaningar eller möjligheter.


4. Spå dig själv med vår AI tarot

Tarotläggning: 3 kort

(POPULÄR) Om jag får rekommendera en tarotläggning att börja med och som ger mest för minsta möjliga ansträngning, så är det tarotläggningen med 3 kort. Du blandar kortleken, ställer din fråga och vänder på korten. Verktyget tolkar med hjälp av AI tarotkorten och tar hänsyn till position, rättvända och omvända kort. Garanterat vassare än du kanske tror – trots att det är helt gratis.

Tarot med 3 kort

Ja eller nej tarot

För den som vill ha ett enkelt ”ja” eller ”nej”-svar, eller för den som söker ett ja eller nej svar kombinerat med en analys av kortet och deras inskickade fråga. Vi har en enklare läggning och en mer avancerad läggning. Ja- eller nej-läsningar lockar trots sin enkelhet ett stort antal besökare.

Två tarotkort med texten "yes" och "no".

Pentagramläggning

Pentagramläggningen är en unik interaktiv 5-kortsläggning som tar hänsyn till de fyra elementen –  jord, luft, eld och vatten – samt anden, enligt pentagrammets symboliska betydelse. Genom att integrera dessa kraftfulla symboler, erbjuder läggningen en holistisk vy.

Pentagramläggning

Tarot med 5 kort

För den som behöver strategisk vägledning för att utforma en effektiv handlingsplan. Denna 5-korts tarotläggning är designad för att ge en djupgående analys av din nuvarande livssituation och de faktorer som påverkar den. Genom att utforska både det förflutna, nuet och framtiden, samt identifiera de grundläggande orsakerna och potentialen i din situation, syftar läggningen till att inte bara ge insikt utan också att skapa en praktisk handlingsplan.

5 Card Tarot Spread

Horseshoe Tarot Spread

För den som söker detaljerade insikter i sin nuvarande livssituation.  Läggningen täcker tidigare påverkan, nuvarande omständigheter och potentiella framtida utfall. Hästskon är en tarotläggning med 7 kort som skapar en omfattande översikt över en situation. Den börjar med påverkan från det förflutna, undersöker det nuvarande och förutspår kommande påverkan. Du hittar mer information längre ner på sidan.

Horseshoe Spread - Kortens placering

Celtic Cross Tarot

Det keltiska korset är en avancerad tarotläggning för den som är intresserad av detaljerna inom tarot. Med vårt interaktiva tarotprogram för Celtic Cross kan du enklare göra en personlig läsning och få hjälp med tolkningen. Programmet tolkar enligt tarotreglerna för keltiska korset och med hjälp av AI.

Celtic Cross Spread

Vardagstarot

En rad tarotläggningar som är utformade för att hjälpa besökare med beslut i vardagen, från att välja konstprojekt och läsning till matlagning och filmval. Varje kategori erbjuder tarotläggningar med 1 eller 3 kort som tolkas seriöst för att ge specifika förslag baserade på kortens symbolik

Vardagsrelaterade saker: Essen, Film, Malen, Buch.

5 gratis tarotläggningar för kärlek

Kärlek är ett av de mest fascinerande och eftertraktade ämnena inom tarot, och här har vi samlat de mest insiktsfulla och kraftfulla tarotläggningarna för just kärlek. Det bästa av allt – det är helt gratis, och varje läsning tolkas noggrant enligt tarotprinciperna med hjälp av AI.

Kärlekspar i kärleksfull atmosfär

Psykologisk påverkan av självspådom

Självreflektion

Självspådom kan vara ett kraftfullt verktyg för introspektion, som erbjuder individer en möjlighet att utforska sina inre tankar och känslor. Genom att reflektera över resultaten från olika spådomstekniker kan man få insikter som leder till personlig utveckling och förbättrad självkännedom.

Beslutsfattande

Många använder sig av självspådom för att få hjälp med beslutsfattande, speciellt under osäkra eller stressfyllda perioder. Detta kan fungera som ett stöd för att väga olika alternativ och möjliga framtida utfall.


Kulturell inverkan av självspådom

Historisk betydelse

Självspådom har praktiserats i olika former av många kulturer genom tiderna. Från antika orakel i Grekland till runor i Norden, speglar dessa traditioner både de andliga och vardagliga aspekterna av historiska samhällen.

Modern anpassning

I takt med teknologiska framsteg har traditionella spådomsmetoder transformerats för att passa in i den digitala världen. På så sätt har spådom gjorts mer tillgänglig och mångsidig och tillåter människor från hela världen att utforska dessa uråldriga konster på nya sätt.


Trend och samhälle

Populärkultur

Spådom och esoteriska praktiker har fått en framträdande plats i populärkulturen, vilket ses i allt från litteratur till film. Detta bidrar till att normalisera och sprida intresset för spådom bland en bredare publik.

Samhällelig acceptans

I takt med att intresset för wellness och mindfulness växer, ökar även acceptansen för spådom som en del av detta. Fler människor inkluderar nu spådom i sin dagliga rutin som ett sätt att hantera stress, förbättra självmedvetenhet och för att  främja mental hälsa.


Vad man kan förvänta sig av att spå sig själv online?

Fördelar

 • Tillgänglighet: Oavsett var du befinner dig, så länge du har tillgång till internet, kan du utforska olika former av själv-spådom.
 • Variation: Det finns ett brett utbud av verktyg och metoder tillgängliga online, vilket ger en mångfald av perspektiv och insikter.
 • Anonymitet: För de som föredrar att hålla sin spirituella sökning privat, erbjuder online-verktygen en diskret väg till självkännedom.

Nackdelar

 • Överväldigande val: Det stora utbudet av resurser online kan vara överväldigande och svårt att navigera för nybörjare.
 • Kvalitetsvariation: Kvaliteten på online-spådomstjänster och tolkningar varierar kraftigt, och det kan vara utmanande att skilja mellan pålitliga källor och mindre seriösa aktörer.
 • Personlig beröring: Även om digitala verktyg erbjuder bekvämlighet, kan de sakna den personliga beröring och djup som en live session med en erfaren spåperson kan erbjuda.

Artiklar i "Sierskor och spådamer"

 1. Sierskor och spådamer – vad är skillnaderna?
 2. Välja sierska online
 3. Varför människor söker spådom
 4. Spådam för personlig vägledning
 5. Medium och klärvoajans
 6. Appar och tjänster för spådom online (aktuell sida)
 7. Psychic readings online
 8. Berömda siare och spåpersoner genom historien och i nutid