Tarotkort läggning: 1 kort

1. Skriv in din fråga:
Så ska en fråga formuleras
2. Blanda kortleken:
3. Visa kortet - klicka:
Tarot Card Back

Tarot reading 1 kort – så gör du

Steg 1: Ställ en fråga eller ha ett ämne i åtanke

Innan du börjar 1-kortsläsningen, tänk på en specifik fråga eller ett ämne som du vill ha vägledning om. Det kan vara något som rör kärlek, arbete, personlig utveckling eller något annat som är viktigt för dig.

Steg 2: Välj ett kort

Blanda tarotleken och välj sedan ett kort. Du kan antingen dra ett kort direkt från leken eller sprida ut korten och dra ett kort som du känner dig dragen till. Detta kort kommer att ge dig insikt och vägledning för din fråga eller ditt ämne.

Steg 3: Tolka kortet

När du har valt ditt kort, analysera dess symbolik och betydelse. Varje tarotkort har en unik bild och innebörd. Du kan använda en tarotbok eller en online-källa för att hjälpa dig att tolka kortet. Tänk på hur kortets betydelse relaterar till din fråga eller ditt ämne.

Exempel på 1-kortsläsningar

Exempel 1: Kärleksrelationer

Fråga: ”Vad behöver jag fokusera på i min kärleksrelation?”

Kort: The Lovers

Tolkning: The Lovers indikerar att det är viktigt att fokusera på kommunikation och balans i din relation. Det kan vara ett tecken på att du och din partner behöver prata om era känslor och önskemål för att förstå varandra bättre och stärka er relation.

Exempel 2: Karriär

Fråga: ”Vad bör jag överväga när jag funderar på att byta jobb?”

Kort: Eight of Pentacles

Tolkning: Eight of Pentacles representerar hantverk, skicklighet och hårt arbete. Detta kort kan innebära att du bör fokusera på att förbättra dina färdigheter och använda din talang för att göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden. Det kan också vara ett tecken på att du bör vara beredd att arbeta hårt för att uppnå dina karriärmål i det nya jobbet

Back to top